Galatasaray'ın Marsilya'dan hedefi: Elye Wahi
Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray, Marsilya forması giyen Elye Wahi'yi satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor.

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Hücum hattına takviye yapmak isteyen Galatasaray için daha önce Lyon'dan Georges Mikautadze ve Rennes'ten Amine Gouiri isimleri gündeme gelmişti.
GALATASARAY'IN YENİ HEDEFİ
Galatasaray için bu kez Fransa'dan yeni bir transfer iddiası geldi.
L'Equipe'te yer alan habere göre, sarı-kırmızılılar, Marsilya forması giyen Elye Wahi ile ilgileniyor.
Galatasaray'ın 22 yaşındaki futbolcu için planının satın alma opsiyonlu kiralama seçeneği olduğu kaydedildi.
WEST HAM UNITED DA DEVREDE
Wahi ile Galatasaray dışında İngiltere'den West Ham United'ın da ilgilendiği ifade edildi.
Fransa U23 Milli Takımı'nda da forma giyen Elye Wahi, bu sezon Marsilya'da süre bulduğu 14 maçta 3 gol attı ve 1 asist yaptı.
Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olarak gösterilen genç oyuncunun kulübü Marsilya ile 2029 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City, Donnarumma'ya kavuştu!

Thiago Alcantara, Barcelona'ya geri döndü!

Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes, Hull City'ye imza attı!

Wolfsburg resmen açıkladı: Eriksen

Jamie Vardy'den transfer itirafı!

Manchester City'ye Marmoush'tan kötü haber!

Batista Mendy: "Sevilla, oynadığım en büyük kulüp"

PSG'den Comolli'ye telefonda Kolo Muani tepkisi!

Mbappe'den ırkçılık olaylarına tepki!

Nico Williams, altı hafta yok!
