Galatasaray'ın istediği Frankowski, kadroya alınmadı
Cuesta, Morata, Lemina ve Ahmed Kutucu transferlerini yapan Galatasaray, Frankowski için Lens'e yaptığı teklifi güncelledi.

Ara transfer dönemi çalışmalarını sürdüren Galatasaray yönetimi, 4 transferin ardından 1 nokta transferle kadrosunu tamamlamayı planlıyor.
Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna yapmak istediği son ismi ise Okan Buruk belirledi: Przemyslaw Frankowski.
FRANKOWSKI İÇİN CEVAP BEKLENİYOR
Orta sahanın sağında ve solunda, sağ ve sol bekte oynayabilen Przemyslaw Frankowski için Galatasaray ilk olarak 5 milyon euro teklif yaptı ve ilk temasta 7 milyon euro isteyen Lens'in cevabını beklemeye başladı.
OYUNCU İLE ANLAŞMAYA VARILDI
Polonya basınından Tomasz Wlodarczyk'in haberine göre; Lens forması giyen Przemyslaw Frankowski, Galatasaray ile sözleşme şartlarında anlaşmaya vardı.
Habere göre; anlaşma 2027'ye kadar olacak ve 2028'e kadar uzama opsiyonu olacak.
LENS BIRAKMAK İSTEMİYOR
Foot Mercato'nun haberine göre; Galatasaray, Frankowski transferini bitirmeyi çok istiyor ancak Lens de oyuncusunu takımda tutmayı en az o kadar istiyor.
Habere göre; transferde henüz kesinleşmiş bir şey yok ancak Lens, Frankowski'yi takımda tutmak için elinden geleni yapıyor.
KADROYA ALINMADI
Lens bu teklifi değerlendirmeye aldı ve Galatasaray ile resmi görüşmelerde bulunulduğu için oyuncuyu Nice maçı kadrosundan çıkarttı.
Lens, 2021 yılında Frankowski'yi Chicago Fire'dan 2.3 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Girona, 11 maç sonra kazandı!

Milan'dan iki dakikada geri dönüş!

Al Hilal, Bruno Fernandes'i istiyor!

Arsenal'de Jorginho, Brezilya yolcusu!

Zaniolo için İtalya'da yorum: "Fiorentina kariyerinin sonu!"

Real Madrid'de Alaba'ya veda kararı!

Joao Felix için sürpriz gelişme!

Flick: "Lewandowski yedek başlayacak"

İtalya'da taraftar gruplarına yönelik soruşturmada 7 gözaltı daha geldi!

Bayer Leverkusen'de Alonso yerine Arbeloa!
