Galatasaray'ın gözden çıkardığı Angelino'ya iki talip
Galatasaray'ın kiralık sözleşmesini sonlandırmak istediği Angelino için iki kulübün Leipzig'e teklif yapmaya hazırlandıkları öğrenildi.
Fanatik

Fotoğraf : AA
Galatasaray'da sol bek takviyesi, ara transfer öncesi önemli konuların başında geliyor. Sarı-Kırmızılılar, performansından memnun olmadığı Angelino için Leipzig ile yapılan kiralama anlaşmasını bozmaya hazırlanıyor.
İKİ TAKIM PEŞİNDE
Galatasaray formasıyla 1 maça daha çıkması halinde zorunlu satın alma maddesi devreye girecek olan ve gözden çıkarıldığı için kadroya giremeyecek olan Angelino'ya, iki kulübün talip olduğu bildirildi.
NENAD BJELICA PEŞİNDE
Bonservisi Leipzig'de bulunan İspanyol sol beki, La Liga'da kötü bir sezon geçiren Sevilla ile Nenad Bjelica yönetimindeki Bundesliga ekiplerinden Union Berlin'in transfer etmek istediği, oyuncuyla görüştükleri ve Galatasaray kontratı feshettikten sonra Leipzig'e teklif yapacakları öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Monaco, Lyon'u iki golle mağlup etti

Sörloth, 4 dakikada hat-trick yaptı, La Liga rekorunu kırdı!

Bayern Münih'de Thomas Müller, taraftarına galibiyet ile veda etti!

Celta Vigo, evinde Sevilla'yı geçti!

Werder Bremen - Leipzig maçında gol sesi çıkmadı

Bundesliga'da küme düşen ikinci takım: Holstein Kiel

Arsenal'de Trossard'a yeni sözleşme

Flick: "Szczesny'nin kalmasını istiyorum"

Bellingham için ameliyat ihtimali!

Paul Scholes: "Finalde favori Manchester United"
