Galatasaray'ın dev tesellisi: 30 milyon euro
Avrupa'dan elenen Galatasaray, elde ettiği gelir ile mali açıdan büyük bir ferahlık yaşadı.
Avrupa kupalarına beklediğinden erken veda eden Galatasaray'ın tek tesellisi bu sezon elde ettiği kazanç oldu. Aslan sadece UEFA'dan gelen ödül paralarından yaklaşık 30 milyon euro'yu kasasına koydu.
Sezona Şampiyonlar Ligi eleme turlarından başlayan ve gruplara kalan Aslan bu sayede 14 milyon 800 bin euro kazandı. Katsayı sıralamasında 25. basamakta yer alan sarı-kırmızılılar, bu başarısıyla birlikte 9 milyon 96 bin Euro gelir elde etti. Okan Buruk'un takımı grubunda 1 galibiyet ve 2 beraberlik sonucu 4.6 milyon euro kazandı.
Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasını üçüncü tamamlayan Galatasaray, Avrupa Ligi Play Off Turu primi olarak 500 bin euro daha aldı. Sarı kırmızılı takım böylece 2023/2024 sezonunda Avrupa'dan toplam 29 milyon 300 bin 737 euro kasasına koydu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

PSG, Zion Suzuki'nin peşine düştü

Chelsea'den Danny Welbeck'e kanca!

Pedro Neto için dev transfer yarışı!

Pandur'dan Hull City itirafı: "Yeni bir 1 numara arıyorlardı"

Sergej Jakirovic'ten Morita'ya büyük övgü

Roma'dan 35 milyon euroluk golcü hamlesi: Santiago Castro

Juventus'tan John Stones hamlesi

Mourinho, Camavinga'nın biletini kesti!

Arsenal'den Vinicius Junior'a rekor teklif!

Schalke'de Mertcan Ayhan'a yeni sözleşme

























