Galatasaray'ın dev tesellisi: 30 milyon euro
Avrupa'dan elenen Galatasaray, elde ettiği gelir ile mali açıdan büyük bir ferahlık yaşadı.
Avrupa kupalarına beklediğinden erken veda eden Galatasaray'ın tek tesellisi bu sezon elde ettiği kazanç oldu. Aslan sadece UEFA'dan gelen ödül paralarından yaklaşık 30 milyon euro'yu kasasına koydu.
Sezona Şampiyonlar Ligi eleme turlarından başlayan ve gruplara kalan Aslan bu sayede 14 milyon 800 bin euro kazandı. Katsayı sıralamasında 25. basamakta yer alan sarı-kırmızılılar, bu başarısıyla birlikte 9 milyon 96 bin Euro gelir elde etti. Okan Buruk'un takımı grubunda 1 galibiyet ve 2 beraberlik sonucu 4.6 milyon euro kazandı.
Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasını üçüncü tamamlayan Galatasaray, Avrupa Ligi Play Off Turu primi olarak 500 bin euro daha aldı. Sarı kırmızılı takım böylece 2023/2024 sezonunda Avrupa'dan toplam 29 milyon 300 bin 737 euro kasasına koydu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'e sahasında Getafe şoku!

UEFA'dan Tottenham'a "Nazi selamı" hareketi için ceza

Real Madrid'den Mbappe için sakatlık açıklaması

Juventus'ta McKennie kararı: 2030'a kadar devam

Tottenham'da maaşlar yarıya inebilir

Real Madrid'de Mbappe'nin sakatlığı sonrası kriz!

Napoli'de De Bruyne için dönüş ihtimali!

Arne Slot'tan Galatasaray için mesaj!

Liverpool'dan Wirtz'in sakatlığı için açıklama!

Chelsea'de hedef Darwin Nunez


























