Galatasaray'ın dev planı: Can Uzun
Galatasaray, Nürnberg'de forma giyen Can Uzun'u renklerine bağlamak için girişimlerini sürdürüyor.
Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı.
Takvim'de yer alan haberde yönetimin ara transfer döneminde listesinde yer alan Can Uzun konusunda ise yakın takibini sürdürdüğü iddia edildi.
Bu sezon Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg'de harika bir sezon geçiren Can Uzun birçok kulübün olduğu gibi Galatasaray'ın da listesinde yer alıyor.
Ancak sarı-kırmızılılar'ın yeni sezonda kadrosuna katmayı planladığı 19 yaşındaki forvetin fiyatı el yakacak. Alınan bilgilere göre Nürnberg 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Can Uzun'un bonservis bedelini 25 milyon Euro olarak belirledi.
EĞER EURO 2024'TE OYNARSA...
Şu anda milli takım tercihini yapmayan genç yıldız Türkiye ve Almanya futbol federasyonları ile görüşmelerini sürdürüyor. Yıldız futbolcunun Euro 2024'te forma giymesi ve iyi bir performans sergilemesi halinde fiyatının daha da artacağı belirtiliyor.
Bu sezon Nürnberg formasıyla 21 maçta 14 gol atıp 3 asist yapan Can Uzun hem forvet hem de 10 numara pozisyonunda oynuyor. Can Uzun'la Avrupa'nın 5 büyük liginden önemli kulüplerin de yakından ilgilendiği ifade ediliyor.
Türkiye ve Almanya futbol federasyonlarından milli takım için teklif alan Can Uzun düşünme aşamasında. Genç yıldızın Ay-Yıldızlı formaya daha yakın olduğu belirtiliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor
























