Galatasaray'ın Cauan Barros için süresi yetmedi!
Galatasaray, Vasco Da Gama'dan stoper ve orta saha oynayabilen Cauan Barros transferinde süreye takıldı.
Galatasaray, ara transfer döneminde Vasco Da Gama'dan stoper ve orta saha oynayabilen Cauan Barros için nabız yokladı.
Brezilya basınından NTVascaínos'un haberine göre Galatasaray, Vasco da Gama forması giyen Cauan Barros'u gündemine aldı.
21 yaşındaki genç oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılıların, transferi gerçekleştirmeme sebebinin zamanın yetmemesi olduğu öne sürüldü.
Potansiyeli ile dikkat çeken Sambacı'ya Avrupa'nın çeşitli kulüplerinden de ilgi olduğu belirtildi.
Yunanistan'dan AEK ve İtalya'dan Torino'nun son günlerde oyuncu için resmi girişimlerde bulunduğu, her iki teklifin de kulüp yönetimi tarafından hızlıca reddedildiği ifade edildi.
Bu sezon Vasco da Gama formasıyla 5 maçta forma giyen Barros, 400 dakika süre aldı.
Vasco ile sözleşmesi 2027 sonunda bitecek olan Brezilyalı oyuncunun piyasa değeri 3 milyon Euro olarak gösteriliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Liverpool evinde yıkıldı: Tur Paris Saint-Germain'in

De Laurentiis Konuştu: Osimhen gerçeği ve futbolda devrim planı

Hakan Çalhanoğlu'ndan Galatasaray açıklaması

Hoffenheim, Ozan Kabak ile sözleşme yeniledi

Andoni Iraola, Bournemouth'tan ayrılıyor

Luis Figo'dan Olise'ye büyük övgü

Obi Mikel'den Chelsea'ye sert tepki!

Premier Lig'de kaleler şaştı!

Leeds United, Old Trafford'da 45 yıl sonra kazandı!

Atila Gerin: "Son ana kadar mücadele edeceğiz"





















