Galatasaray'ın Avrupa'da kalesi düştü!
Galatasaray, ligde 26 mücadelede 14 gol yedi. 14 maçta kalesini gole kapattı Avrupa'da 14 maçta 24 gol yedi. Sadece 3 maçta kalesinde gol görmedi.
Sabah
Fotoğraf : AA
Galatasaray'ın lig ve Avrupa'daki savunma performansları gece ile gündüz kadar farklı.
Galatasaray'ın sert pres anlayışı, Avrupa Kupaları'nda Süper Lig'deki kadar başarı getirmedi. Okan Buruk'un öğrencileri kadro kalitesi olarak ağır bastıkları ligde çıktıkları 26 karşılaşmada kalelerinde sadece 14 gol izin verdiler.
26 maçın 14'ünde ise kalelerini gole kapatmayı başardılar. Avrupa'da ise durum tam ters oldu. Cimbom bu sezon 14 Avrupa Kupası maçı oynadı.
Kalesinde gördüğü gol sayısı 24 oldu. 14 mücadelenin sadece 3'ünde gol yemedi. Onlar da eleme turlarındaki iki Olimpija maçı ile Zalgiris karşılaşması.
Galatasaray, ligi domine eden taktiğinin Edirne dışında tam işlememesi sebebiyle Avrupa Kupaları'na veda etti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

























