Galatasaray ile Trabzonspor, transferde yine karşı karşıya!
Galatasaray ile Trabzonspor, Midtjylland forması giyen milli futbolcu Aral Şimşir transferi için yeniden karşı karşıya gelirken, oyuncuya İngiliz ekibi Wolverhampton da talip oldu.
Süper Lig devleri Galatasaray ve Trabzonspor, Renato Nhaga transferinden sonra bir kez daha karşı karşıya geldi.
Kış transfer döneminde Galatasaray, Trabzonspor'dan Christ Oulai'yi transfer etmek istedi. Bordo mavililerde yönetim, taraftarın tepki göstermesi sonrası transferi onaylamamıştı. Bunun üzerine Galatasaray, Trabzonspor'un da listesinde olan Renato Nhaga'yı kadrosuna katmıştı. Trabzonspor yönetimi bu kez de ilgilendikleri oyuncu için Galatasaray'ın araya girmesine tepki gösterdi. Şimdi Galatasaray ve Trabzonspor transferde bir kez daha karşı karşıya geldi.
Foot Mercato'nun haberine göre Galatasaray ve Trabzonspor, Midtjylland'da forma giyen milli futbolcu Aral Şimşir'i transfer etmek için harekete geçti. Bu kulüplerin yanı sıra İngiliz ekibi Wolves da 23 yaşındaki kanat oyuncusu ile ilgileniyor.
BU SEZON NE YAPTI?
Aral Şimşir bu sezon Midtjylland'da 52 maçta 12 gol atarken, 20 asist yaptı. Aral Şimşir'in sözleşmesi 2029'da sona eriyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

RESMİ: Real Madrid ayrılığı açıkladı! Dani Ceballos

Milan'dan Gonçalo Ramos için rekor bonservis!

Nico Paz Como'da kaldı! Real Madrid ile yeni anlaşma

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!

Manchester United'dan Nmecha atağı! Dev kulüpler sıraya girdi

Atletico Madrid'de anlaşma tamam: Le-Kang in

Ajax'tan Marc-Andre ter Stegen hamlesi

Real Madrid'den Nico Paz kararı: Geri alma maddesi devrede





















