Galatasaray için Türkçe öğrenmeye başladı
Galatasaray, Meksika'da Club Leon forması giyen 25 yaşındaki sol bek Yairo Moreno'yu kadrosuna katmak isterken, Kolombiyalı isim de Türkçe öğrenmeye başladı.

Galatasaray, Meksika'da Club Leon forması giyen 25 yaşındaki Kolombiyalı sol bek Yairo Moreno'yu kadrosuna katıyor.
Transferde herhangi bir pürüz kalmadığı, genç futbolcunun şimdiden Türkçe öğrenmeye başladığı kaydedildi.
Sarı-kırmızılı takımda kiralık Marcelo Saracchi için sezon sonu girişim yapılmayacak.
Kolombiya basınındaki haberlere göre, Galatasaray, Leon takımının sol beki Yairo Moreno'yla anlaştı. Sezon sonunda mukavelesi bitecek olan 25 yaşındaki başarılı futbolcu, şimdiden Türkçe derslerine başladı.
YAIRO MORENO KİMDİR?
2013'te Medellin formasıyla profesyonel olan Yairo Moreno, Equidad Seguros ve Envigado'da kiralık olarak forma giydikten sonra 2018'de 2 milyon euro bonservis bedeliyle Leon'a transfer olmuştu.
Doğum tarihi: 4 Nisan 1995
Yaş: 25
Nereli: Necoclí, Kolombiya
Boy: 1,84 m.
Kilo: 70 kg.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester derbisinde kazanan City!

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı

Monaco, 3 puanı son dakikada aldı!

Chelsea'ye Brentford karşısında geri dönüş yetmedi!
