Galatasaray için Roman Yaremchuk iddiası
Ukrayna basınından Galatasaray ile ilgili gündem yaratan bir iddia geldi.
Ara transfer döneminin bitmesinin ardından Ukrayna basınından Galatasaray ile ilgili gündem yaratan bir iddia geldi. Buna göre Sarı Kırmızılılar, Gent forması giyen Roman Yaremchuk'a talip oldu.
Ülkenin önde gelen televizyon sunucularından Igor Tsyganyk, Sarı Kırmızılılar'ın Gent forması giyen Roman Yaremchuk'a talip olduğunu ifade etti.
Tsygank, Cim Bom'un ara transferin son gününde Ukraynalı forveti kadrosuna dahil etmek istediğini ifade ederken bununla birlikte transferin suya düştüğünü söyledi.
Ukraynalı sunucu, yıldız ismin Kostas Mitroglou'nun yerine Galatasaray'a geleceğini ancak Yunan golcüyle anlaşılınca Yaremchuk'tan vazgeçildiğini aktardı.
27 Kasım 1995 doğumlu olan Yaremchuk, bu sezon Gent formasıyla çıktığı 31 maçta 9 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.
Futbola Dinamo Kiev'in altyapısında başlayan yıldız isim, 2017 yazında 2 milyon euroluk bonservis bedeliyle Belçika ekibi Gent'e transfer olmuştu.
1.91 boyundaki Ukraynalı santrfor, bugüne dek milli takımda 4 kez forma şansı bulurken fileleri sarsamadı.
Sözleşmesi 2021 yazında sona erecek olan 23 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 3,5 milyon euro olarak gösteriliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lamine Yamal'dan dikkat çeken İstanbul paylaşımı!

Barcola'dan Premier Lig itirafı

Paulo Dybala'dan geleceği için mesaj!

Yine umut yine hüzün: 13 yıldır değişmeyen döngü!

Michael Olise için ayrılık ve Real Madrid yanıtı

Bu adam bunu nasıl başardı?

Spalletti: "Tokatlarım seni!"

Okan Buruk'tan İlkay Gündoğan yanıtı

Manchester City ve Barcelona kayıpsız devam ediyor!

Barcelona, Galatasaray kadrosunu açıkladı!























