Galatasaray için Liverpool yorumu!
G.SARAY - LIVERPOOL YORUMU
Liverpool Teknik Direktörü Arne Slot, son 16'daki Galatasaray eşleşmesi için, "Umarım Galatasaray maçında olabildiğince hazır olacağız. Deplasmandaki ilk maçta iyi bir performans sergilemeliyiz" yorumunu yaparken, İngiliz basınında ilginç manşetler atıldı.
"EĞER G.SARAY'I ELERSE..."
Daily Mail'deki haberde, "Liverpool eğer Galatasaray'ı elerse, ki bu büyük bir 'eğer', o zaman PSG ile Chelsea arasındaki eşleşmenin galibiyle karşılaşacak" satırlarına yer verildi.
"İNTİKAM ALMA ŞANSI"
London Evening Standard'da ise, "Galatasaray, bu sezon mağlup ettiği Liverpool'un karşısına yine çıkıyor. Kırmızılar'a, lig aşamasındaki şok yenilginin intikamını alma şansı doğdu. Bakalım tarih tekerrür mü edecek yoksa intikam mı alınacak?" ifadeleri kullanıldı.
"180 DAKİKALIK BİR HİKAYE"
BÜLENT TİMURLENK: "Kuradaki iki rakip de Okan Buruk'un İstanbul'da çok iyi plan ve oyunla devirdiği takımlardı. Liverpool'un daha geniş bir kadroya sahip olup son dönemde Tottenham'dan çok daha iyi futbol oynadığı doğrudur ama son 1 ayı sorunlu geçiren Juventus'un evinde oynadığı futbolu gördük. 180 dakikalık bir hikaye bu."
"KÜSTAH İNGİLİZ'E CEVAP VERMELİ"

Juventus'ta Michele Di Gregorio ile veda kararı!

İtalyan kulüplerinin dikkat çeken Şampiyonlar Ligi karnesi

Lens liderlik için büyük fırsatı tepti!

Arne Slot'tan Galatasaray için açıklama

Liverpool'da Florian Wirtz belirsizliği!

Avrupa'da tarihi eşleşme: Real Madrid - Manchester City

Juventus, bu kez transferde Galatasaray'a rakip!

Damien Comolli: "Yıllarca canımız acıyacak"

Napoli'de Eljif Elmas planı

Juventus - Galatasaray sonrası hakem tepkisi: "Gelecek yıl olmaz"





















