Galatasaray için "fırsat" transferi!
Belhanda ve Marcao'ya gelen teklifler sonrası karar aşamasında olan Galatasaray'da gözler tamamen orta saha transferine çevrildi.

Galatasaray'da transferin son günlerinde hareketli saatler yaşanıyor. Teknik Direktör Fatih Terim daha önce yaptığı transfer açıklamalarında daha çok geleceğe yatırım yapılacağını ifade etmişti.
FIRSAT TRANSFERİNE KAPI AÇIK!
Fatih Terim, Marcao ve Luyindama gibi scout transferlerine önem verileceğini aktarmış fakat fırsat transferi olursa bunun da değerlendirilebileceğini açıklamıştı.
Fatih Terim'in kadroda görmek istediği dünya yıldızından Galatasaray'a müjdeli haber geldi.
Galatasaray'ın gündemine gelen isimlerden biri de Alman orta saha Sami Khedira olmuştu. Khedira'da flaş bir gelişme yaşandı.
Milliyet'in derlediği Tuttosport'ta yer alan habere göre, Juventus ve Khedira sözleşme feshi için görüşmelere başladı. Sami Khedira'nın çok kısa sürede siyah beyazlı takımdan ayrılacağı aktarıldı.
Galatasaray'ın istediği Alman yıldızın Fransa ve İspanya'dan da talipleri olduğu ve oyuncunun son kararını Juventus'la yollarını ayırdıktan sonra vereceği ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Flick: "Szczesny'nin kalmasını istiyorum"

Bellingham için ameliyat ihtimali!

Paul Scholes: "Finalde favori Manchester United"

Muhammed Salah: "Ben efsaneyim"

El Clasico öncesi Arda Güler müjdesi

Milan'dan geri dönüş!

Napoli'nin yeni hedefi Darwin Nunez

Arteta: "Liverpool'u alkışlayacağız"

Bayer Leverkusen'de Xabi yerine Cesc Fabregas

Borussia Dortmund'a yeni Bellingham!
