"Galatasaray için çok önemliydi"
Galatasaray, Süper Lig'de üç maç aranın ardından BB Erzurumspor'u 21 mağlup ederek galibiyete ulaşmıştı. Erman Özgür, "Üç maç sonra kazanan Galatasaray'ın performansı umut verdi mi?" sorusunu yanıtladı.
Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, deplasmanda BB Erzurumspor 2-1'lik skorla yenmiş ve üç haftanın ardından galibiyete ulaşmıştı.
Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan Erman Özgür, "Üç maç sonra kazanan Galatasaray'ın performansı umut verdi mi?" sorusunu yanıtladı.
Galatasaray'da Fatih Terim ile yönetim arasındaki sorunların saha içindeki performansa da yansıdığını ifade eden Erman Özgür, "Çok gösterişli bir oyundan ziyade skoru tercih ederim. Falcao'nun hareketlenmesi birçok Galatasaray taraftarı için maçın kazanılması kadar önemli. Attığı gol büyük ustalık kokuyor ama onun dışında da çok hareketli bir maç oynadı. Galatasaray tarafı için iyi bir hafta fakat 'Biz şampiyonluk adayıyız' denilecek bir oyun tabi ki yok." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Southampton'a 3 dava daha!

Bernardo Silva'dan Manchester City'ye veda!

Joao Cancelo: "Favorim Galatasaray"
Avrupa futboluna yıllar sonra gelen şampiyonluklar damga vurdu

Ferdi Kadıoğlu, Brighton'da yılın futbolcusu seçildi

Pep Guardiola'dan geleceği için açıklama!

Bournemouth, 127 yıllık tarihinde ilk kez Avrupa arenasında!

Southampton ihraç edildi; Hull City'nin rakibi değişti!

Unai Emery, İstanbul finaline hazır: "Güvenimiz tam"

Paris FC'den Ciro Immobile kararı!


























