Galatasaray için 35 milyon euroluk maç!
Galatasaray, 8 puan gerisinde olduğu lider Başakşehir'e karşı kazanamazsa şampiyonluk yarışında havlu atacak. Bu kötü sonucun kulübe zararı 35 milyon Euro'yu bulacak.
Süper Lig'de son 2 sezon şampiyon olarak rakiplerine göre ayakta kalmayı başaran Galatasaray'da maddi tehlike devam ediyor.
Pandemi sürecinden döndüğü 2 maçta sadece 1 puan alarak zirvenin 8 puan gerisine düşen Cimbom, şampiyon olamazsa büyük bir gelir kaybı yaşayacak. Lider Başakşehir ile yarın deplasmanda karşılaşacak olan Aslan, puan kaybetmesi halinde şampiyonluk yarışında 'Ben yokum' diyecek.
ÇARE FUTBOLCU SATIŞI
Galatasaray, lig sıralaması primleri, yayın ve maç günü gelirlerinde düşüş yaşayacak. Şampiyonlar Ligi'ne katılamamanın bedeli de eklendiğinde 35-40 milyon Euro'luk bir kazanç kül olup gidecek.
UEFA ile FFP anlaşmaları yapan sarı-kırmızılılar, vaat ettiği sözleri yerine getiremeyebilir. Futbolda başarının gelmemesi durumunda sarı-kırmızılılar, UEFA'dan ceza almanın önüne geçmek için futbolcu satışlarına yönelecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

İspanyol basınından Arda Güler'e eleştiri!

Gyökeres sahne aldı, Arsenal liderliğini korudu

Paris Saint Germain, Fransa Kupası'nda son 16'da!

Real Sociedad'da Matarazzo dönemi

Hull City gümbür gümbür geliyor!

Wolverhampton, ligde kabustan uyanamıyor!

Chelsea'den Newcastle United deplasmanında geri dönüş!

Liverpool'da buzlar eriyor: Muhammed Salah özür diledi

Karim Adeyemi olay çıkardı: Ceza kararı!

Ciro Immobile için övgü dolu sözler!

























