Galatasaray, Henry Onyekuru'yu arıyor
Son 2 sezonda kanatlarda rüzgar gibi esen Galatasaray bu sezon ise kayıp. Bruma 2016-17'de 11 gol-9 asist, Rodrigues 2017-18'de 10 gol-10 asist yaptı. Onyekuru da geçtiğimiz sezon 18 gol-4 asistle Aslan'ı sırtladı ama bu sezon kanatlardan ses yok.
Süper Lig'de 5 maçta bekleneni veremeyen Galatasaray, başta Onyekuru olmak üzere geçtiğimiz sezonlardaki kanat oyuncularını arıyor.
Bruma, Rodrigues ve Onyekuru gibi hem genç hem hızlı kanat oyuncuları ile üst üste 2 şampiyonluk kazanan sarı-kırmızılılar bu sezon ise eski hızını kaybetti. Bruma, 2016- 17 sezonunda 11 gol-9 asist, Rodrigues 2017-18 sezonunda 10 gol-10 asist, Onyekuru geçen sezon 18 gol-4 asistlik katkıları ile skor yükünü omuzlarken bu üçlünün boşluğu dolmadı. Hücumda Babel ve Belhanda 2'şer, Falcao ve Adem 1'er kez ağları sarsarken, orta sahadan gole tek katkı Seri'den geldi.
ASLAN 1-0'DA TIKANIP KALIYOR
Geçtiğimiz 2 sezonda rakip savunmanın arkasına sarkan, hızlı hücumlara çıkan Galatasaray bu karakterini unuturken Konya ve Yeni Malatya maçlarında 1-0 öne geçmesine rağmen farkı açamamanın bedelini ikişer puan kaybederek ödedi. Kanat rotasyonunda adı geçen Emre Mor da henüz skora etki edemedi.
SON 3 SEZONUN EN KÖTÜSÜ
Bu sezon Süper Lig'de 5 maçta 6 gol atabilen Galatasaray, geçen sezon aynı süreçte 14 gol atıp liderlik koltuğuna oturmuştu. Sarıkırmızılılar 2017-18 sezonunda ise 5 haftada 13 golle yine zirvedeydi.

Babel geçen sezon Beşiktaş'ta 19 maçta 6 gol ve 1 asistle oynamıştı. Hollandalı oyuncu yıllık 2.5 milyon Euro kazanırken 2 milyon Euro da imza parası aldı.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter'den Curtis Jones itirafı: "Beğeniyoruz, gizlemiyoruz"

PSG'den Vitinha ve Joao Neves tavrı: "Onlar dokunulmaz"

Chelsea'de Marc Cucurella kararı!

Juventus, Alexander Sörloth ile anlaştı!

LaLiga'da Lamine Yamal, sezonun oyuncusu seçildi

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Tottenham, Andrew Robertson'ı açıkladı

Rafael Leao'dan geleceği için açıklama!

Florentino Perez'in Olise hayali!

Liverpool'da Andoni Iraola dönemi
























