Galatasaray, Gökdeniz için harekete geçti!
Antalyaspor'un genç yıldızı Gökdeniz Bayrakdar'a Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray talip oldu. 20 yaşındaki futbolcuya Avrupa'dan da teklif geldiği öğrenildi.
Süper Lig temsilcilerinden Antalyaspor'un golcüsü Gökdeniz Bayrakdar için dev kulüpler sıraya girdi.
Kırmızı beyazlı takımın geçtiğimiz sezon Kocaelispor'dan transfer ettiği genç yetenek, bu sezon performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Geride bıraktığımız sezonda Antalyaspor formasıyla Süper Lig'de 6, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 2 gol atan genç yetenek, daha önce Beşiktaş'ın kapısından dönmüştü.
Avrupa ve 3 büyüklerden teklif
Yıldız oyuncu için Beşiktaş'ın yeniden devreye girdiği öğrenildi. Siyah beyazlı takımın yöneticilerden Erdal Torunoğulları daha önce son anda elinden kaçırdığı genç yıldız için Antalyaspor'un kapasını çalacağı iddia edildi.
Gökdeniz Bayrakdar için Fenerbahçe'nin de teklifte bulunduğu ifade ediliyor. Gökdeniz'e Avrupa'dan da iki teklif olduğu belirtilirken, Galatasaray'ın da oyuncuyu renklerine bağlamak için harekete geçtiği söyleniyor.
Antalya ekibi, sezon başında transfer ettiği 20 yaşındaki oyuncuyla 2025 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.
Kaynak: Akdeniz Manşet
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Sevilla, Valencia'yı tek golle geçti!

Fiorentina, Vanoli ile şeytanın bacağını kırdı

Schalke 04, Union Berlin'i farklı geçti!

Şampiyonlar Ligi'nde haftanın oyuncusu Ferran Torres

Roberto De Zerbi'den Richarlison yanıtı!

Max Eberl: "Sacha Boey şu anda kalıyor"

Chelsea nikah tazeledi: Pedro Neto

Hull City'de Sorba Thomas trafik kazası geçirdi!

Hull City'den ayrıldı: Akintola, Beşiktaş'ın rakibine imza attı

Arda Güler geri dönüyor

























