Galatasaray, Genk'in genç yıldızını istiyor
Galatasaray, Genk'de forma giyen 19 yaşındaki yıldız Bilal El Khannouss ile ilgileniyor.
Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Belçika ekibi Genk'de forma giyen Bilal El Khannouss'u gündemine aldı.
Sky Sports'da yer alan habere göre; Genk'in 19 yaşındaki yıldızı, Leipzig, Bayer Leverkusen ve Borussia Dortmund ile ciddi şekilde ilgileniyor.
Haberde; Alman kulüplerinin yanı sıra Bilal El Khannouss'a Galatasaray, Benfica, Atletico Madrid, Roma ve Marsilya'nın da ilgisinin olduğu ifade edilirken oyuncunun tercihinin Almanya'da oynamak olduğuna yer verildi.
"DE BRUYNE VE BELLINGHAM GİBİ OLMAK İSTİYORUM"
Kariyeri hakkında daha önce açıklamalarda bulunan Bilal El Khannouss, "Bundesliga'da oynamak ilgimi çekiyor. Oraya giden oyuncular kendilerini çok geliştiriyor. Ben de Kevin De Bruyne ve Jude Bellingham gibi olmak istiyorum." ifadeler kullanmıştı.
GENK'İN İSTEĞİ YÜKSEK
Öte yandan haberde, Genk'in yıldız oyuncusunu kaybetmek istemediği ve transfer olması durumunda 35 milyon euro gibi bir bonservis bedeli talep edeceği ifade edildi.
Faslı orta saha oyuncusu, bu sezon Genk formasıyla çıktığı 39 maçta 3 gol 7 asistlik performans gösterdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leipzig, sahasında geri döndü!

Stuttgart, 2 dakikada döndü, 90+1'de yıkıldı

Muriqi'nin 2 golü Mallorca'ya yetmedi!

Liverpool'da Ryan Gravenberch ile imza

Manchester City'de Bernardo Silva ile veda yakın!

Luis Diaz'dan inanılmaz rakamlar!

Arsenal, FA Cup'ta çeyrek finale kaldı!

Allegri'den Real Madrid açıklaması

Conte'den Eljif Elmas'a büyük övgü: "Heykelini dikmeliyiz!"

Arda Güler için Real Madrid'den resmi açıklama


























