Galatasaray, Garry Rodrgues'i kiralık istiyor!
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da eski aşk alevlendi. Fenerbahçe'deki geleceği tartışma konusu olan ve Yunanistan'a transferi konuşulan Rodrigues için Galatasaray'ın devreye girdiği iddia edililiyor.

Galatasaray için ilerleyen günlerde sürpriz gelişmeler yaşanabilir... Gelecek sezon mutlak bir kanat transferi yapmak isteyen Cimbom'un, gündemine Garry Rodrigues'i aldığı iddia edildi.
Patrastimes.gr adlı internet sitesinde yer alan bilgilere göre Olimpiakos'a transferinin en meselesi olduğu iddia edilen Rodrigues için Aslan, devreye girdi.
Buna göre Galatasaray, Garry Rodrigues'i kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Al İttihad'ın oyuncuyu elden çıkartmak istediği bilinirken, bu operasyon sonrasında Olimpiakos'un geri adım atabileceği ifade edildi.
OLIMPAKOS B PLANINI DEVREYE SOKUYOR
Öte yandan Olimpiakos yönetimi, Rodrigues'i elden kaptırması halinde Adel Taarabt'ı gündemine alacak. Yunan ekibi, Taarabt için kısa süre içerisinde resmi transfer teklifinde bulunacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Aldo Serena'dan Kenan Yıldız değerlendirmesi!

Jamie Vardy, İtalya'ya gidiyor!

Juventus'ta mutlu son yakın: Kolo Muani

Christopher Nkunku, Milan'a transfer oluyor!

Manchester United'a Grimsby şoku!

Wolverhampton'da Fabio Silva için alternatif!

Borussia Dortmund'da anlaşma tamam: Fabio Silva

Real Sociedad, PSG ile anlaştı: Carlos Soler

Crystal Palace'dan Reiss Nelson hamlesi!

Pioli'den Dzeko'ya övgü!
