Galatasaray, Fethi Sekin'in oğlunu transfer etti!
Galatasaray, Altay'da forma giyen şehit polis Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin'i (18) kadrosuna kattı.
İzmir'de 5 Ocak 2017'de adliyeye yapılan terör saldırısında kahramanca canını hiçe sayarak teröristleri engelleyip büyük bir kayıp yaşanmasını önleyen Şehit Polis Fethi Sekin'in oğlu Burak Tolunay Sekin, Altay altyapısından Galatasaray altyapısına transfer oldu.
HAYALİ GERÇEKLEŞTİ
Daha önce verdiği bir röportajda Galatasaray'a transfer olmak istediğini söyleyip, "Babam benimle gurur duyardı, beni Galatasaray'da görmek isterdi" ifadelerini kullanan Burak'ın hayali gerçekleşti.
Altay'ın altyapısında 2019'dan bu yana oynayıp bu sezon U19 takımında görev yapan 18 yaşındaki santrfor, 14 Şubat'ta Galatasaray'la sözleşme imzaladı. Galatasaray daha önce de Burak'ı istemiş ancak Burak'ın yaşının küçük olması nedeniyle İzmir'de ailesiyle kalmasına karar verilmişti.
Genç santrfor geçtiğimiz yıllarda U14 ve U16 Milli Takımı'na da davet edilmişti. Burak Tolunay Sekin, yeni kulübünde profesyonel olmak için mücadele verecek.


Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, Joao Cancelo'nun tapusunu aldı

Jakirovic'ten yanıt: "Bizi daha da motive ediyor"

Harry Kane, Al-Hilal'in dev teklifini reddetti

Atletico Madrid, sezona 3 puanla başladı

Milan'dan 66 milyon euroluk transfer!

Barcelona, Joan Gamper Kupası'nı kazandı

Inter'de mutlu son: Curtis Jones

Real Betis'te anlaşma tamam: Troy Parrott

Arsenal'den Kenan Yıldız için 100 milyon euroluk çılgın plan!

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!


























