Galatasaray evini tadilata aldı!
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi çalışmalarına önce Türk Telekom Stadı'ndan başladı.
Galatasaray'da UEFA ile yapılan finansal fair play anlaşmasının ardından Şampiyonlar Ligi heyecanı da başladı.
Bu sezon grup aşamasından turnuvaya başlayacak olan sarı-kırmızılılar bu nedenle sezonu da geç açarken stadın da yenilenmesi için ilk adımlar atılıyor.
UEFA yetkililerinin Devler Ligi için Türk Telekom Stadı'nı incelemeye gelmeden G.Saray yönetimi kolları sıvarken tüm eksiklerin de giderilmesi planlanıyor.
1-Stadın zemini, hibrit çim sistemi ile daha önce yenilenirken bu kez bakımı daha da farklı bir şekilde yapılacak. En üstte bulunan 1 cm'lik tabaka kazınarak bakım yapılacak.
2-Sahanın kenarında bulunan sentetik zeminde değişime gidiliyor. Bu zemin UEFA normlarında güncellenerek yeni bir madde ile değiştirilecek, bu yolla oyuncu sakatlanmalarının da azaltılması planlanıyor.
3-VIP ve localar da düzenlemeye gidilecek bölgelerden. Burada bulunan her şey neredeyse A'dan Z'ye değiştirilecek. Son teknoloji ürünlerin kullanılacağı VIP ve localarda konfor artırılacak.
4-Stadın tüm koltukları tek tek incelenecek. Kırık olanlar yenilenirken bozuk olanlar da tamir edilecek.
5-Stadın girişindeki turnikelerin yanı sıra tuvaletler ve ürün satışı yapılan alanlarda da tadilat yapılacak.
6-Hakem odaları ve oyuncuların soyunma odaları da değişimin yapılacağı yerler olacak. Bu alanlarda da ihtiyaca göre yenileme olacak.
7-Stadın elektrik tesisatı da bakıma alınacak. Elektrik tesisatı ve jeneratörler, UEFA yetkililerinin de en hassas olduğu konulardan. Stadın aydınlatması ile ilgili en ufak bir sorun istemeyen UEFA yetkilileri bu konuya çok dikkat ederken G.Saray cephesi de hataya imk,n vermemek için bu çalışmayı da her şeyden önce bitirecek.
8-Çalışmaların son bölümü ise stadın reklam panoları, bilbordlar ve ses sistemi olacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Brighton, Sunderland'i Yankuba Minteh ile geçti!

Atletico Madrid evinde tek golle kazandı

Bayern Münih, 9 kişiyle puanı aldı

Inter, sahasında 82'de yakalandı!

Xabi Alonso için açıklama: "Teklifleri değerlendiriyor"

Sandro Tonali için Arsenal ve Manchester City yanıtı!

Dominik Szoboszlai'den Galatasaray itirafı

Marsilya evinde tek golle kazandı

Schalke'nin gol sigortası Dzeko hazır

Rosenior'dan 5-2 sonrası tur mesajı


























