Galatasaray, Everton'ın kapısını yine çaldı!
Cuma günü başlayacak Afrika Uluslar Kupası öncesi Galatasaray, turnuvada Nijerya forması giyecek Onyekuru için gaza bastı. Oyuncunun taliplerinin artmasından çekinen Aslan, Everton'a yeni kiralama teklifini hemen sundu.
Geride bıraktığımız sezonun başında İngiltere Premier Ligi ekibi Everton'dan kiralanan Henry Onyekuru, gösterdiği harika performansla taraftarları kendisine hayran bırakmıştı.
Hem Türkiye Kupası hem Süper Lig'de kazanılan şampiyonluklarda büyük pay sahibi olan Onyekuru'nun takımda kalmasını isteyen Sarı- Kırmızılılar, bunun için elini çabuk tuttu.
Fanatik'ten Metin Karabaş'ın haberinde; cuma günü başlayacak olan Afrika Uluslar Kupası'nda Nijerya Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan Onyekuru'nun burada da iyi bir futbol ortaya koyacağını düşünen Cim Bom'un kurmayları, genç yıldızın taliplerinin çoğalmaması adına hemen İngilizler'le 1 yıl daha kiralama teklifi üzerinden masaya oturdu.
Onlar da sıcak bakıyor
Aslan'ın, önümüzdeki sezon da Devler Ligi'nde oynayacak olmasının 22 yaşındaki oyuncu için önemli bir fırsat olduğunu düşünen Everton'ın, geçen sezon yapılan anlaşmadaki şartlar üzerinden Onyekuru'yu yine Aslan'a vereceği öğrenildi.
Anlaşmanın birkaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Raphinha, Galatasaray maçına yetişiyor!

Premier Lig, Manchester City'yi suçlu buldu!

Anthony Gordon: "Barcelona'ya gelince bana bakış değişti"

LaLiga'da eylül ayının teknik direktörü Hansi Flick!

Olivier Giroud'dan emeklilik açıklaması!

Galatasaray öncesi Barça'ya büyük şok!

Acun Ilıcalı: "Bunun adı finansal doping"

Ethan Mbappe, Galatasaray maçında yok! Resmen açıklandı

Milan'dan Kim Min-jae için transfer hamlesi!

Walter Zenga'dan Baresi duvar resmine saldırı sonrası sert tepki!

























