Galatasaray Espor, PES 20 Takımı kurdu
Galatasaray Espor beklenmeyen bir atılım yaptı. Galatasaray Espor, 12 Şubat Çarşamba günü yaptığı duyuru ile taraftarlarına yeni şubesini tanıttı.
Webaslan.com
FIFA 20 şubesi ile ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza atan Galatasaray Espor, 12 Şubat Çarşamba günü yaptığı duyuru ile taraftarlarına yeni şubesini tanıttı. Takım tarafından yapılan açıklamaya göre PES 2020 şubesi kuruldu ve 2 oyuncu takımın renklerine bağlandı.
Takımın sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımlara göre yeni PES şubesinin ilk oyuncuları Mücahit Sevimli ve Emircan Yalman oldu. İki isimden ilki olan Mücahit Sevimli, PES 2020’de Türkiye şampiyonluğuna sahipken, ikinci oyuncu Emircan Yalman ise Avrupa Top 16 listesinde yer alıyor.
Takım yaptığı duyuruda PES atılımını “Galatasaray Espor PES takımını oluşturarak, PES takımı açan ilk yerli espor kulüpleri arasında yer aldık.” sözleri ile açıkladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'in büyük planı: Vinicius yerine Haaland

Enes Ünal için transfer iddiası! Geri dönüyor!

Masuaku'dan ayrılık kararı!

Real Madrid'de zor denklem: Arda Güler ve Jude Bellingham

Oscar Bobb, Manchester City'den ayrılabilir

Weston McKennie: "Juventus'ta kalmak istiyorum"

Joao Neves için Manchester United açıklaması!

Javi Galan, Atletico Madrid'den ayrıldı

Konrad Laimer, yeni sözleşme bekliyor!

Kenan Yıldız'dan Juventus'a iki şart!





















