Galatasaray, Douglas transferi için gaza bastı!
Galatasaray'da Mariano'nun alternatifi için çalışan yönetimden teknik direktör Fatih Terim, Sivas'ın Barcelona'dan kiraladığı Douglas'ın alınmasını istedi. Fenerbahçeli Şener Özbayraklı da Galatasaray'ın listesinde.
Star
Galatasaray gelecek sezon hem Avrupa'da hem Türkiye'de ses getirecek güçlü bir kadro için çalışmalarını sürdürüyor.
Sağ beke Mariano'nun alternatifi olacak bir oyuncu arayan yönetime Fatih Terim, Sivasspor'un Barcelona'dan kiraladığı Douglas'ın alınmasını istedi.
Brezilyalı oyuncunun sağ kulvarı çok iyi kullanması bir kanat oyuncusu gibi oynaması, Terim'in onu istemesine neden oldu. Galatasaray'ın gelecek hafta 28 yaşındaki Sambacı'yı satın alma opsiyonuyla kiralamak için Katalan kulübüne başvuracağı belirtildi.
Bu arada Douglas olmadığı takdirde Galatasaray'ın Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Şener ile masaya oturacağı öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Crystal Palace'tan Brennan Johnson hamlesi!

İngiltere'de futbol gündemi Hull City!

Miralem Pjanic'ten Juventus'a transfer tavsiyesi!

Real Madrid'de Rüdiger ve Alaba için veda yakın!

Roma, Genoa'yı mağlup etti: Zirve yarışı kızıştı

Hull City'den 5 maçta 13 puan!

Michy Batshuayi için veda yakın!

Ruben Amorim: "Siz istediniz diye sistemi değiştiremem"

Manchester City'den Semenyo için hamle!

Lille'den Berke Özer paylaşımı!


























