Galatasaray'dan yeni hamle; Samet Akaydın

5

G.SARAY'DAN TAKVİYE KARARI

Yerli rotasyonunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, çalışmalarına hız verdi. Victor Nelsson'un olası ayrılığı ve Mathias Ross'un sakatlığı sonrası stoper pozisyonu için takviye yapma kararı alındı.

4

İLK HEDEF SAMET AKAYDIN

Sarı-kırmızılılarda ilk hedef ise Adana Demirspor forması giyen Samet Akaydın oldu. Takvim'in haberine göre; Teknik Direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transferde düğmeye basıldı. Cimbom, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de ısrarla istediği milli defans oyuncusu Samet Akaydın konusunda harekete geçti. Aslan'ın, bu hafta içinde son bir hamle daha yapmayı hedeflediği ortaya çıktı.

3

MURAT SANCAK İLE GÖRÜŞME

Galatasaray'ın Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile bir görüşme yapmayı planladığı öğrenildi. Adana ekibi, 28 yaşındaki milli stoperin transferi için iki kulüple de temas halinde. Daha önce Trabzonspor'un gündemine de gelen futbolcu için Adana Demirspor, 3.5 milyon euro civarında bir bonservis talep ediyor.

2

SANCAK RESMEN AÇIKLADI

Samet iddialarını Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak da doğruladı. Sancak yaptığı açıklamada, "Samet Akaydın'ı Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray da istiyor. İki kulüple de temaslarımız devam ediyor. Transfer dönemi geldiğinde karar vereceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

1

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Samet Akaydın, Süper Lig'de bu sezon 13 maçta 1147 dakika süre alıp 1 gol attı. A Milli Takım forması da giyen Akaydın'ın Adana Demirspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek. 1,90 boyundaki futbolcu büyük takımlardan birine transfer olmak ve zirveye çıkmak istiyor.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler