Galatasaray'dan UEFA Kupası ve Haydar Aliyev için özel maç!
Azerbaycan Spor Gazetecileri Derneği (AIJA), Galatasaray Spor Kulübü ve Azerbaycan Minifootball Federasyonu (AMF) tarafından Azfar Group ana sponsorluğunda ve Uluslararası Futvole Federasyonu'nun desteğiyle Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazanmasının 23. yılı, Haydar Aliyev'in 100.doğum günü münasibetiyle Florya Metin Oktay tesislerinde kardeşlik maçı yapılacak.
Fotoğraf : AA
Bu gün saat 17:00da Azerbaycan spor muhabirlerinden oluşan milli takım, karşılaşmada "Galatasaray"ın efsaneleri ile karşılaşacak.
Organizasyon AIJA başkan yardımcısı Anar Shabanoğlu'nun ve Azerbaycan gazetesi yazarı, CBC Sport televizyonu yorumcusu Elçin Cafarov'un girişimleri sonucu oynanılacak.
Hazırlık maçına Hakan Balta, Ayhan Akman, Kerem İnan, Faruk Atalay ve diğer yıldızların katılması beklenirken, 2000 yılında UEFA Kupası'nı kazanan efsane takımın birçok oyuncusunun da maça konuk olarak katılması bekleniyor.
Spor muhabirlerinden oluşan Azerbaycan'ın başantrenörlüğünü mini futbol milli takımıyla Avrupa Şampiyonu olan Elshad Guliyev yapacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Yves Bissouma'ya büyük şok: Evi soyuldu!

Kolo Toure: "Haaland beni korkutuyor"

Arsenal, Wolves'in golleriyle kazandı!

Atalanta, Scamacca ile güldü!

7 gollü muhteşem maçta kazanan PSV Eindhoven!

PSG, deplasmanda zorlansa da kazandı!

Barcelona, yoluna doludizgin devam ediyor!

Lazio 9 kişi kaldı ama Parma'yı şaşkına çevirdi!

Vedat Muriqi attı, Mallorca 3 puanı kaptı!

Hull City'den Milwall'a gövde gösterisi!

























