Galatasaray'dan sürpriz sağ bek hamlesi!
Galatasaray'ın Wolfsburg forması giyen sağ bek Ridle Baku ile ilgilendiği aktarıldı.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da sağ bek transferi için çalışmalara hız verildiği öğrenildi. Sarı-kırmızılı takımın bu doğrultuda rotasını Almanya'ya çevirdiği belirtildi.
Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Galatasaray'ın Wolfsburg forması giyen Ridle Baku ile ilgilendiği aktarıldı.
23 MAÇTA 2 GOL ATTI!
26 yaşındaki Alman sağ bek, bu sezon Wolfsburg'da 13 müsabakada forma şansı buldu. Ridle Baku, bu maçlarda 2 kez rakip fileleri havalandırdı.
SÖZLEŞMESİ BİTECEK
Alman oyuncunun Wolfsburg ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Ridle Baku'nun güncel piyasa değeri 7 milyon euro.
Mainz altyapısında yetişen Ridle Baku, 2020-2021 sezonu başında 10 milyon euro karşılığında Wolfsburg'a transfer oldu. Ridle Baku, Almanya Milli Takımı'nda 4 maça çıktı ve 1 gol attı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Darwin Nunez, Diogo Jota'yı böyle andı!

Sesko'ya Arsenal sonrası yeni talipler!

Bologna taraftarı, Immobile'yi coşkuyla karşıladı!

Bayer Leverkusen'de Bakayoko için geri sayım

Kolo Muani için transfer görüşmesi!

Bayern Münih, Trossard'ı listeye ekledi!

Lamine Yamal'ın yeni yaş dileği: Dünya Kupası ve Şampiyonlar Ligi!

West Ham, Diouf transferinde mutlu sona ulaştı

Garnacho, Suudi Arabistan'ı reddetti!

Douglas Luiz için Everton ve Fulham devrede
