Galatasaray'dan sağ beke iki sürpriz aday!
Kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, sağ bek mevkisi için gündeme 2 sürpriz ismi aldı. İşte o adaylar...
Ara transfer döneminde kadrosuna bir sağ bek takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'da iki sürpriz isim öne çıktı.
Sarı-kırmızılılar Coventry City'den 24 yaşındaki Milan Van Ewjik ve Nottingham Forest'te forma giyen 28 yaşındaki Ola Aina ile ilgileniyor.
PREMIER LİG'DE 19 MAÇ
İki sağ beki listeye dahil eden Galatasaray'da Ola Aina ismi bir adım önde duruyor. Nijerya Milli Takımı'nda da oynayan Aina, bu sezon Premier Lig'de 19 maça çıktı ve 2 gol attı.
OSIMHEN'LE BERABER OYNUYOR
Nottingham Forest'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ola Aina, Nijerya Milli Takımı'nda Victor Osimhen'le beraber oynuyor. Ola Aina savunmada sol bek mevkiinde de forma giyebiliyor.
Öte yandan Aslan'ın listesindeki bir diğer sağ bek adayı Milan Van Ewijk ise Championship'te bu sezon 26 maça çıktı, 1 gol atıp 1 asist yaptı. Hollandalı futbolcunun Coventry City ile sözleşmesi Haziran 2027'de sona erecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fulham, Coventry City'yi son düzlükte devirdi!

Romulo yıldızlaştı, Leipzig rahat kazandı

Douvikas'tan duble, Como'dan 3 puan!

Luis Enrique'den Kvaratskhelia için açıklama

Ipswich Town'a Enciso hayat verdi!

Mönchengladbach'tan Stuttgart deplasmanında zafer!

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Fermin Lopez'den Real Madrid'e flaş Negreira yanıtı!

Manchester United'da soyunma odası krizi!

Arsenal'de Saka şoku! En az 6 hafta yok
























