Galatasaray'dan Rafael Leao için KAP
Galatasaray, Milan'dan Portekizli yıldız Rafael Leao transferini resmen açıkladı.
Galatasaray, Milan'dan Rafael Leao transferini resmiyete döktü.
Sarı-kırmızılılar, 27 yaşındaki Portekizli yıldız için Milan'a 38 milyon euro bonservis ödeyecek. Leao'nun sonraki satışından pay maddesi de yer alıyor.
Rafael Leao ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Galatasaray, yıldız oyuncuya 10 milyon euro maaş ödeyecek.
Galatasaray'ın açıklaması şu şekilde:
"Profesyonel futbolcu Rafael Alexandre Da Conceição Leão'nun transferi konusunda, oyuncunun kulübü AC Milan S.p.A. ile anlaşmaya varılmıştır.
Bu kapsamda, futbolcunun kulübüne toplam 38.000.000 Euro tutarında sabit transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca, futbolcunun bir sonraki satışından elde edilecek kârın %20'lik bölümü AC Milan S.p.A.'ya ödenecektir.
Futbolcu ile 2026-2027 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 4 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya her bir sezon için net 10.000.000 Euro garanti ücret ödenecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Milan, Rafael Leao'ya veda etti. pic.twitter.com/htm8zuFJjw https://t.co/rSFELvUZ0o
— Sporx (@sporx) August 30, 2026
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'dan Pedro Porro harekatı! Laporta çok istiyor!

Manchester United'da Bruno Fernandes kararı

Ferdi Kadıoğlu, Manchester City maçıyla dönüyor

Ander Herrera'dan Mourinho itirafı

Yamal'ın babası önce tükürdü, sonra olayı büyüttü

Milan'da Christian Pulisic ile imza zamanı!

Mbappe krizi büyüyor: Formasını yaktılar!

Matthaus'tan Harry Kane için yeni sözleşme tahmini!

Real Madrid'de dokunulmaz: Arda Güler!

Napoli'den Monza deplasmanında dört gollü galibiyet























