Galatasaray'dan PFDK tepkisi!
Galatasaray, PFDK sevklerinin ardından bir açıklama yaptı.
Galatasaray, kulüp ve başkan Dursun Özbek'in PFDK'ye sevk edilmesinin ardından bir açıklama yaptı.
Galatasaray'ın açıklamasında, "Başkanımızı bir televizyon kanalında açıkça tehdit eden federasyon başkanı kime hesap verecektir? Hangi kurul kendisini cezalandıracaktır?" denildi.
Galatasaray ayrıca savunma hakkının kullanılmayacağını duyurdu.
İşte Galatasaray'ın açıklaması:
"Başkanımızın, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından disipline sevk edilmesine şaşırmadık. Sene başında hiçbir kulüp başkanını disipline sevk etmeyeceğiz diyen Türkiye Futbol Federasyonu bugün haksızlık, tehdit ve zalimliğin federasyonu haline gelmiştir. Galatasaray Spor Kulübü, TFF'nin en basit ahlak ilkesi olan tarafsızlığını kaybetmiş olması nedeniyle savunma hakkını kullanmayacaktır.
Yaşanan bu değişimin arkasındaki nedenleri Türk spor kamuoyunun takdirine bırakıyoruz ve soruyoruz: Başkanımızı bir televizyon kanalında açıkça tehdit eden federasyon başkanı kime hesap verecektir? Hangi kurul kendisini cezalandıracaktır?"
İBRAHİM HATİPOĞLU'NDAN PAYLAŞIM
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu da resmi açıklamanın ardından yaptığı paylaşımda, "TFF başkanını kim sevk edecek, hangi kurul cezalandıracak?" sözlerini sarf etti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Marquinhos: "Bize yolu gösteren bir teknik direktörümüz var"

Joao Neves: "Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı hak ettik"

Nuno Mendes: "Bence bu takım ruhu sayesinde oldu"

Vitinha: "Biz dünyadaki en iyi takımız!"

Luis Enrique'den yürek burkan sözler: "Xana hâlâ bizi izliyor"

Declan Rice: "Kaybettiğimiz için darmadağın olduk"

Mikel Arteta'dan final sonrası penaltı isyanı!

Martin Odegaard: "Bu şekilde kaybetmek çok acı"

Süper Kupa'da dev randevu: PSG ve Aston Villa

PSG, Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdı


























