Galatasaray'dan orta sahaya sürpriz!
Galatasaray'da transfer çalışmaları son hız devam ediyor. Birçok futbolcu ile temas haline olan sarı-kırmızılı ekip, sürpriz bir isimin peşine düştüğü ifade edildi.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılı ekibin kurmaylarının, sürpriz bir yıldız futbolcunun peşinde olduğu kaydedildi.
Galatasaray'ın orta saha için ayrıca geçen sezon de gündeme gelen Emil Breivik'in durumunu da araştırdığı vurgulandı.
BONSERVİS BEKLENTİSİ
24 yaşındaki yıldız için Molde'yle temas kurulup, bonservis beklentisi sorulacak. Yönetim, geçen sezonki girişiminde Norveçli yıldızla anlaşıp, Molde ile orta yolu bulamamıştı.
Breivik'le yine kısa sürede el sıkışılması muhtemel. Ancak Lacivert-Beyazlılar'ın bonservis talebine göre görüşmelerin başlayıp başlamayacağı belli olacak.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma'dan Gasperini'ye 100 milyon Euro'luk transfer bütçesi!

Jonathan David, Juventus'ta!

Çalhanoğlu'na Suudi Arabistan'dan dev teklif!

Acun Ilıcalı yönetimindeki Hull City, karara itiraz edecek!

Milan, Torino'dan Samuele Ricci'yi kadrosuna kattı

Hull City'ye transfer yasağı: Mali sıkıntılar gündemde

Liverpool'dan Diogo Jota'ya veda: 20 numaralı forma emekli edildi

Rodrygo için veda kapıda: Real Madrid ve Xabi Alonso ayrılığa sıcak

FIFA Başkanı Infantino'dan Diogo Jota için taziye mesajı

Nice, Yeahvann Diouf'u kadrosuna kattı
