Galatasaray'dan McTominay'a yakın takip!
Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, İskoçya - İsviçre maçında tribünden takip etti. Ergün'ün mücadeleyi yakından izlemesi Scott McTominay iddialarını güçlendirdi.
Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, EURO 2024 A Grubu'nda İskoçya ile İsviçre'nin oynadığı mücadeleyi yerinde takip etti. Ergün, mücadele için Köln Stadyumu'ndaki yerini aldı.
Cenk Ergün'ün mücadeleyi yerinden takip etmesi Scott McTominay iddialarını güçlendirdi.
Manchester United forması giyen İskoç oyuncunun Galatasaray'ın transfer gündeminde yer aldığı öne sürülmüştü.
TAKIMININ GOLÜNÜ ATTI
İskoçya Milli Takımı'nın yıldızlarından McTominay, Cenk Ergün'ün de takip ettiği mücadelenin 13. dakikasında takımını öne geçirmeyi başardı. İskoç oyuncunun vuruşu, Fabian Schar'ın da ters müdahalesiyle ağlara giderken ilk başta Fabian Schar'ın kendi kalesine attığı şeklinde değerlendirilen gol, daha sonra Scott McTominay'e yazıldı.
Manchester United'da geride kalan sezonda 43 maçta sahaya çıkan McTominay, 10 gol attı ve 3 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

İspanyol basınından Arda Güler'e eleştiri!

Gyökeres sahne aldı, Arsenal liderliğini korudu

Paris Saint Germain, Fransa Kupası'nda son 16'da!

Real Sociedad'da Matarazzo dönemi

Hull City gümbür gümbür geliyor!

Wolverhampton, ligde kabustan uyanamıyor!

Chelsea'den Newcastle United deplasmanında geri dönüş!

Liverpool'da buzlar eriyor: Muhammed Salah özür diledi

Karim Adeyemi olay çıkardı: Ceza kararı!

Ciro Immobile için övgü dolu sözler!



























