Galatasaray'dan Kemerburgaz için açıklama
Galatasaray İkinci Başkanı Niyazi Yelkencioğlu, sponsorluk anlaşması töreninde açıklamalarda bulundu.

Fotoğraf : AA
Galatasaray İkinci Başkanı Niyazi Yelkencioğlu, sponsorluk anlaşması töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
Yelkencioğlu, Kemerburgaz Tesisleri konusunda, "Kemerburgaz Tesisleri son aşamasına geldi. Bir sonraki lansmanı orada yapacağız." dedi.
Niyazi Yelkencioğlu, tam tarih verip veremeyeceği yönünde gelen soruya ise, "Kayserispor maçından sonra 15 gün ara var. İkinci devreye Kemerburgaz'da başlamayı planlıyoruz." yanıtını verdi.
Yelkencioğlu, son olarak sponsorluklarla ilgili, "Yeni sponsorluklar olacaktır, yurt dışından da olacaktır. Formada 30 Milyon €'yu geçtik! Bu bir rekor! Başkanımızın holdingi yok! Bu sponsorluklarla teker teker konuştuk ve anlaştık. Orada büyük bir emek var. Rakam olarak da yüksek." sözlerini sarf etti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City'ye Marmoush'tan kötü haber!

Batista Mendy: "Sevilla, oynadığım en büyük kulüp"

PSG'den Comolli'ye telefonda Kolo Muani tepkisi!

Mbappe'den ırkçılık olaylarına tepki!

Nico Williams, altı hafta yok!

Hoeness'ten Premier Lig'e eleştiri: "Monopoly oynuyorlar"

Wolverhampton'da Larsen'e yeni sözleşme!

Bayer Leverkusen'in yeni hocası Kasper Hjulmand!

Barcelona'nın yeni hedefi: Kenan Yıldız

UEFA'dan Athletic Bilbao oyuncusu Yeray'a men cezası!
