Galatasaray'dan Kalamış'ta yaşananlar için suç duyurusu!
Galatasaray, Kalamış'ta Fenerbahçeli taraftarlarla yaşanan olayın ardından suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Galatasaray, Kalamış'ta Fenerbahçeli taraftarlarla yaşanan olayın ardından olaya karışanlar için suç duyurusunda bulundu.
Galatasaray'ın açıklamasında, "Dün akşam Kalamış tesislerimizde yaşanan olaylarla ilgili olarak Kulübümüz, olaylara karışanlar hakkında suç duyurusunda bulunmuştur. Bu olaylara bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da karışanlara müsamaha gösterilmeyecektir. Süreç sonuna kadar, titizlikle takip edilecektir." denildi.
NELER OLDU?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın tesislerinin bulunduğu Kalamış'ta iki kulüp taraftarları arasında kavga çıktı.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kongre üyeleri ile buluşması esnasında şampiyonluk kutlamaları sebebiyle kulübün Kalamış'taki tesislerinde bulunan Galatasaraylı taraftarların karşılıklı atışmayla başlayan tartışması büyük olaylara sahne oldu.
YANGIN ÇIKTI!
Fenerbahçeli taraftarların Galatasaray tesislerine doğru gitmesinin ardından sarı-lacivertli taraftarlar, Galatasaray tesislerinde bulunan Galatasaray logosunu söküp, Fenerbahçe tesislerine getirdi.
Daha sonra Galatasaray tesislerine atılan meşaleler sebebiyle tesislerde yangın çıktı ve itfaiye ekipleri olaya müdahale etti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Brentford, West Ham'ı iki golle devirdi!

Maccabi Tel Aviv taraftarlarının Aston Villa maçına alınmaması hakkında açıklama

Nicolo Zaniolo, Serie A'da siftah yaptı!

Santiago Bernabeu Stadı'nın komşuları, hukuki mücadeleyi kazandı

Real Madrid'de El Clasico öncesi Arda Güler kararı!

Kenan Yıldız: "Hayalim, Dünya Kupası'nda yer almak"

Eddie Howe'da Mourinho'ya övgü!

Paulo Dybala'ya sürpriz talip!

Roma'dan Zeki Çelik'e yeni sözleşme!

De Laurentiis'ten flaş öneri: "Milli takıma 23 yaş sınırı gelsin!"
