Galatasaray'dan Juventus'un kaptanına kanca!
Galatasaray transferde büyük oynamaya devam ediyor. Orta sahaya bir takviye yapmayı hedefleyen sarı-kırmızılıların Juventus'un kaptanı Manuel Locatelli için temaslarını sürdürdüğü iddia edildi.
Transfer çalışmaları kapsamında İtalya'ya giden Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Abdullah Kavukcu, görüşmelerini sürdürüyor.
Sarı-kırmızılılarda son olarak Juventus'un takım kaptanı Manuel Locatelli gündeme geldi. Orta sahaya mutlaka takviye yapacak Cimbom, 28 yaşındaki Locatelli için Juventus ile temasa geçti.
Değeri şu anda 25 milyon euro gösterilen Manuel Locatelli için satın alma opsiyonlu kiralık seçeneği gündemde duruyor.
İTALYA MİLLİ TAKIMI'NDA OYNUYOR
Çizme basınında yer alan haberlerde, Galatasaray'da Locatelli'nin durumunun araştırıldığı ve oyuncunun da transfere sıcak baktığı yazıldı.
Bu sezon Juventus formasıyla 26 resmi maça çıkan ve bin 903 dakika sahada kalan 28 yaşındaki orta saha, 6 ve 8 numara olarak forma giyiyor.
Locatelli, İtalya Milli Takımı'nda da şans buluyor. Locatelli'nin hem şampiyonluk hedefi hem de Şampiyonlar Ligi faktörüyle böyle bir transfer gelişmesine 'evet' diyebileceği belirtildi. Kısa sürede görüşmelerden olumlu ya da olumsuz bir sonucun çıkması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, 25 milyon euro'luk transferi açıkladı

Real Madrid'e bir darbe daha! Kral Kupası da gitti!

Arsenal'den final için ilk adım!

Inter'i bu kez genç golcüsü sırtladı!

Napoli; Inter'den sonra Parma'ya da takıldı!

Conor Gallagher, Tottenham'a imza attı

Yan Diomande için dev transfer yarışı!

Guti Hernandez'den Vinicius sorusuna cevap

Milan'dan Fofana kararı!

7 ayda kabustan tatlı hayallere: Hull City'nin dirilişi

























