Galatasaray'dan Jadon Sancho hamlesi!
GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Bonservisi Manchester United'da olan 24 yaşındaki Jadon Sancho için Galatasaray'ın girişimlere başladığı belirtildi.
Galatasaray, kanat bölgesine topa hakimiyeti yüksek ve hızlı bir ismi takviye etmeyi planlıyor. Bu doğrultuda Sarı-Kırmızılılar, transferde rotayı İngiltere'ye çevirdi.
JADON SANCHO HAMLESİ
Webaslan'ın edindiği bilgilere göre; bonservisi Manchester United'da olan 24 yaşındaki sol kanat Jadon Sancho için Galatasaray'ın girişimlere başladığı belirtildi.
ÇOK YÖNLÜ
Yeniden yapılanmaya giden Manchester United'ın kadroda düşünmediği İngiliz futbolcu sağ kanat ve on numara olarak da görev yapıyor. Sancho, Borussia Dortmund'da 21 maçta 3 gol, 3 asiste imza attı.
İngiliz oyuncunun Borussia Dortmund ile kiralık sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek ve Kırmızı Şeytanlar'a dönecek.
CL'DE FİNAL OYNADI
Son olarak Dortmund formasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde boy gösteren yıldızın güncel piyasa değeri ise 30 milyon Euro olarak biliniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lille, Başar Önal'ı kadrosuna kattı

Ruben Amorim: "Modric'in kalmasını istiyorum"

Fran Garcia, Real Betis'e gidiyor

Crystal Palace'ta Kamada'nın sözleşmesi uzatıldı

Fulham, Alvaro Arbeloa'yı açıkladı!

Hull City, sportif direktörlüğe Okan Özkan'ı getirdi

Başar Önal, Lille yolunda!

Ruben Amorim'den Milan için ilk açıklama

Marc Casado'dan transfer iddialarına net yanıt!

Atletico Madrid'de mutlu son: Kang-in Lee

























