Galatasaray'dan Ismail Jakobs için önlem
Eren Elmalı'nın 45 günlük cezası ve Berkan Kutlu'nun sakatlığı sonrası sol bek tamamen Ismail Jakobs'a emanet edilirken, teknik heyet yıldız oyuncunun sakatlık ve ceza riskine karşı özel önlem planı hazırladı.
Webaslan.com
Fotoğraf : Imago
Galatasaray'da sol bek bölgesinde alarm zilleri çalıyor. Eren Elmalı'nın bahis soruşturması nedeniyle 45 gün cezalı duruma düşmesi, Berkan Kutlu'nun ise sakatlık yaşaması sonrası sarı-kırmızılılarda tek seçenek Ismail Jakobs kaldı.
Teknik heyet, yoğun maç trafiği öncesinde Senegalli oyuncunun üzerindeki riskleri minimuma indirmek için özel bir plan hazırladı.
Jakobs'un hem antrenman hem de maç yükü dikkatle takip edilecek, olası bir sakatlık ya da ceza durumunun önüne geçmek adına futbolcuya ekstra koruma uygulanacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Kenan Karaman attı, Schalke Bundesliga'ya geri döndü!

Barcelona şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı!

Arsenal koşar adım şampiyonluğa!

Bayer Leverkusen, Leipzig'in serisini bitirdi!

PSG, iki kez öne geçti ama skoru koruyamadı!

Şampiyon Bayern Münih, puanı 90+10'da aldı!

Hull City, Premier Lig yolunda play-off oynayacak

Gonzalo Higuain'in değişimi gündem oldu!

Bayern Münih'ten Eren Dinkçi'nin kız arkadaşı için başlatılan kampanyaya destek

Mersinli öğrencilerin okul davetine Arda Güler'den yanıt!


























