Galatasaray'dan imzaya erteleme

Galatasaray, İstanbul'a getirdiği Can Armando Güner'in transferini sezon sonuna bırakmaya hazırlanıyor.  

Galatasaray'dan imzaya erteleme

Galatasaray'ın Can Armando Güner transferinde pürüz çıktı.

A Spor'dan Serhan Türk'ün haberine göre; Galatasaray'ın transfer için İstanbul'a getirdiği Can Armando Güner transferinde sıkıntı çıktı. Galatasaray da transferi sezon sonuna bırakma planını düşünmeye başladı.

Bunun nedeni ise Can Armando Güner'in sezon sonunda Gladbach ile bitecek olan sözleşmesi...

RHEINISCHE POST: "KULÜPTEN İZİNSİZ GELDİ"

Alman basınından Rheinische Post'un geçtiği haberde; Can Armando Güner'in hastalık izniyle antrenmanlara çıkmadığı ve kulüpten habersiz bir şekilde İstanbul'a gelerek Galatasaray ile görüştüğü iddia edildi.

GLADBACH SPORTİF DİREKTÖRÜ: "ŞAŞIRDIK"

Gladbach Sportif Direktörü Rouven Schröder, babası Türk, annesi Arjantin kökenli Alman vatandaşı olan oyuncuyla ilgili olarak, "Can Armando Güner'in İstanbul'a gitmesi bizi şaşırttı çünkü kulübümüze ulaşan resmi bir teklif olmadı. Bizimle iletişime geçmek isteyenler için tüm telefon ve e-posta bilgilerimiz kulübün internet sitesinde yer alıyor" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Güner'in rolünü de değerlendiren Schröder, "O bir süper yetenek değil, bizde çok sayıda bulunan yeteneklerden biri." dedi.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler