Galatasaray'dan forma satışında rekor hedefi!
Galatasaray, yeni sezonda 1.5 milyon forma satışı hedefiyle rekor kırmak istiyor.
Leroy Sane ve Victor Osimhen gibi dünya çapında yıldızlarla kadrosunu güçlendiren Galatasaray, bu sezon forma satışlarında da çıtayı yükseltti.
UEFA'nın Mart ayında yayımladığı Avrupa Kulüp Finans ve Yatırım Raporu'na göre, 2023-24 sezonunda Süper Lig'in en çok ürün ve forma satan kulübü sarı-kırmızılılar oldu. 2023 yılı forma ve lisanslı ürün gelirini 35 milyon Euro'ya çıkaran Galatasaray, bir önceki sezon Avrupa genelinde 85 milyon Euro ile en çok forma satan 9. kulüptü.
RAKİPLERE AÇIK ARA FARK
2023-24 sezonu rakamlarına göre Galatasaray, Fenerbahçe'ye 16 milyon, Beşiktaş'a ise tam 51 milyon Euro fark attı.
YENİ SEZONDA HEDEF REKORU KIRMAK
UEFA'nın 2024-25 verileri henüz açıklanmamış olsa da Galatasaray'ın hedefi net: 1.5 milyon forma satarak yeni bir rekora imza atmak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Vitor Pereira, Guardiola ve M. City'nin canını yaktı!

Arsenal'e 3 puan için tek gol yetti

Olympiacos, De Vrij'in peşinde

Arda Turan iddiası: Geri dönüyor!

Harry Maguire'ye ertelenmiş hapis cezası!

Aleksandar Pavlovic: "Ömür boyu Bayern'de oynamak isterim"

Ozan Kabak, ayın futbolcusu ödülüne aday gösterildi

Virgil van Dijk: "Yavaşız, tahmin edilebiliriz"

Liverpool'a Wolves'tan büyük tokat

Como ile İnter'den sessiz randevu


























