Galatasaray'dan Erden Timur açıklaması!
Galatasaray, sosyal medyada paylaşılan ve Erden Timur'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarına dair bir açıklamada bulundu.
Galatasaray, sosyal medyada yayılan Erden Timur'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarına dair bir açıklamada bulundu.
Sarı-kırmızılı kulüp, iddia edilen paylaşımları yalanlayarak, paylaşımlarda bulunan başta Ahmet Ercanlar olmak üzere, yayılmasına katkı sağlayan tüm şahıslar hakkında gerekli suç duyurusunda bulunulacağını açıkladı.
İşte Galatasaray'dan yapılan o açıklama:
''Galatasaray Spor Kulübü ve Galatasaray Spor Kulübü Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur;
Birtakım terör örgütlerinin geçmişte yaptığı uygulamaları anımsatır şekilde, alt liglerde geçen ilgisiz bir YouTube görüntüsünü ses kaydına çevirip, sosyal medya hesabından paylaşarak Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekilimiz Erden Timur hakkında suç teşkil eden paylaşımlarda bulunan başta Ahmet Ercanlar olmak üzere, yayılmasına katkı sağlayan tüm şahıslar hakkında gerekli suç duyurusunda bulunarak, tazminat davaları açacaktır.
Bu tarz paylaşımlarda bulunan kişilere ve bunları azmettirenlere hiçbir tolerans gösterilmecek ve hukuki süreçler sonuna kadar takip edilecektir.''
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City'de Guardiola'nın eşyaları açık artırmada

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"

Barcelona, Laporte için harekete geçiyor

Premier Lig'de transfer dengeleri değişti

Memphis Depay, Marsilya'ya pahalı geldi

Chelsea, John Stones için devrede

Arsenal'den Bruno Guimaraes hamlesi

Hull City'nin istediği transfer: Olivier Ntcham

Real Madrid ortalığı karıştıracak: Ferran Torres!



























