Galatasaray'dan Bruno Fernandes'e 60 milyon euro
Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray, Bruno Fernandes transferinde 60 milyon euro'luk bir paketi gözden çıkardı.
Sabah
Fotoğraf : AA
Galatasaray'dan Bruno Fernandes için dev bütçe...
60 MİLYON EURO
Bruno Fernandes için Dünya Kupası sonrasında hamle yapmaya hazırlanan Galatasaray, Portekizli yıldız için toplamda 60 milyon Euro'luk bir bütçe oluşturdu.
YAPILACAK TEKLİF
Manchester United ile bir sezon daha kontratı kalan oyuncu için 30 milyon euro bonservis teklifi yapacak olan sarı-kırmızılılar, oyuncuya da yıllık 10 milyon euro'dan 3 sezonluk anlaşma sunacak.
"MUTLAKA GÖRÜŞELİM"
Galatasaray, Manchester United'dan ayrılmak istemese de deneyimli yıldız ile Dünya Kupası'nın ardından bir görüşme yapmak istiyor.
Manchester United'da geride kalan sezonda 37 maçta süre bulan 31 yaşındaki Bruno Fernandes, 9 gol attı ve 22 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ajax'tan son dakikalarda gelen galibiyet!

Hoffenheim'dan Lyon ile Avrupa'da siftah

İki penaltı, 3 gol, kırmızı kart ve Milan kayıp!

Zeki Çelik attı, Juventus evinde 1 puan aldı!

Marsilya'dan Avrupa Ligi'nde 0!

Romano duyurdu: Arda Güler, imzayı attı!

Gerard Pique'den El Clasico için iddialı tahmin

Jamie Carragher: "Bruno Fernandes'in yaptığı utanç!"

Dimitar Berbatov'dan Manchester United'a ağır eleştiri!

Leonardo Bonucci: "Hedefim Juventus"
























