Galatasaray'dan bol gollü tatsız prova
Galatasaray, hazırlık maçında Lask Linz'e 3-2 kaybetti.
Çalışmalarına Avusturya'da devam eden Galatasaray, hazırlık maçında Lask Linz ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Lask Linz 3-2 kazandı.
Lask Linz karşılaşmada Leo Dubois'in 23. dakikada kendi kalesine attığı golle öne geçti ve devreyi önde kapadı.
Galatasaray, ikinci yarının 56. dakikasında Metehan Baltacı ile skora dengeyi getirdi. Lask Linz, Galatasaray'ın beraberlik golünün ardından geliştirdiği atakta Copado ile golü buldu ve yeniden öne geçti.
Sarı-kırmızılılarda genç oyuncu Metehan Baltacı, 71. dakikada yeniden sahneye çıkarak skoru tekrar eşitledi.
Karşılaşmanın geri kalanında gelişen Lask Linz atağında Kone bulduğu fırsatı değerlendirerek takımını üçüncü kez öne geçirdi ve maçı takımına kazandırdı.
Galatasaray, sıradaki hazırlık maçında 15 Temmuz'da Fortuna Düsseldorf ile karşılaşacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Conor Gallagher, Tottenham'a imza attı

Yan Diomande için dev transfer yarışı!

Guti Hernandez'den Vinicius sorusuna cevap

Milan'dan Fofana kararı!

7 ayda kabustan tatlı hayallere: Hull City'nin dirilişi

Marsilya, Fransa Kupası'nda 9-0'la turladı!

Manchester City, Newcastle'a karşı avantajı kaptı

Emirhan İlkhan, Roma'yı 90'da yıktı!

Atletico Madrid, kupada tur atladı

Manchester United'da yeni dönem: Michael Carrick


























