Galatasaray'dan Berke Özer kararı
Galatasaray yönetimi, Berke Özer transferinden vazgeçti.
Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın adı Süper Lig'e damga vuran iki yerli futbolcu ile anılmaya başladı. Fernando Muslera'ya vedaya hazırlanan Aslan'da Berke Özer de adaylar arasındaydı.
SİNKAFLI GÖRÜNTÜLER
Ancak Berke'nin Galatasaray maçında yedek kulübesine attığı top, tavırları ve bonservisinin yüzde 40'ının Fenerbahçe de olması, oyuncunun sarı kırmızılı kulübe sinkaf içeren videolarının ortaya çıkması transferde geri adım attırdı.
3 MİLYON ARTI TAKAS
Ahmed Kutucu olayı ise tam olarak kapanmadı. 3. bölgede her mevkide görev yapabilme özelliğini tercih eden Okan Buruk'un talebi üzerine Eyüpspor'a Ahmed'in bonservis bedeli soruldu. Süper Lig temsilcisi kapıyı 8 milyon euro'dan açtı.
Rakamı yüksek bulan sarı kırmızılılar beklemeye geçti. Yönetim, Ahmed Kutucu için önümüzdeki günlerde gelişmeleri takip ettikten sonra 3 milyon euro artı takas oyuncu formülü ile kapıyı çalabilir.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kenan Karaman attı, Schalke Bundesliga'ya geri döndü!

Barcelona şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı!

Arsenal koşar adım şampiyonluğa!

Bayer Leverkusen, Leipzig'in serisini bitirdi!

PSG, iki kez öne geçti ama skoru koruyamadı!

Şampiyon Bayern Münih, puanı 90+10'da aldı!

Hull City, Premier Lig yolunda play-off oynayacak

Gonzalo Higuain'in değişimi gündem oldu!

Bayern Münih'ten Eren Dinkçi'nin kız arkadaşı için başlatılan kampanyaya destek

Mersinli öğrencilerin okul davetine Arda Güler'den yanıt!



























