Galatasaray'dan Batrakov'a 20 milyon euro
Galatasaray, Lokomotiv Moskova'dan Aleksey Batrakov ile prensipte anlaştı. Sarı-kırmızılılar, 21 yaşındaki oyuncu için istenen 20 milyon euro'yu da ödemeyi göze aldı.
10 numara transferi için gaza basan Galatasaray, sürpriz bir ismi kadrosuna katmak üzere.
Sarı-kırmızılılar, Lokomotiv Moskova'da forma giyen Aleksey Batrakov transferinde prensipte anlaşmaya vardı.
Rusya'da geleceğin yıldızları arasında gösterilen 21 yaşındaki 10 numara, oyun stiliyle sarı-kırmızılılarda efsane haline gelen ve yeri doldurulamayan Dries Mertens'i andırıyor.
20 MİLYON EURO
20 milyon Euro bonservis bedeliyle transferi gerçekleşmesi beklenen Batrakov, Lokomotiv formasıyla tüm kulvarlarda 17 gol ve 13 asistlik performansıyla sezona damga vurdu.
DURAN TOP USTASI
Bir forvet gibi hücumcu kimliği olan 21 yaşındaki yıldızın bitiricilik kalitesi üst seviyede. Dar alanlarda kilit paslar atabilme ve savunma arkasına adam kaçırma becerisiyle bilinen Batrakov, her iki kanatta da görev yapabiliyor. Rus futbolcunun en önemli özelliklerinden birisi de duran toplardaki becerisi. 21 yaşındaki 10 numara, etkili ve kavisli ortalarıyla duran topları doğrudan gol pozisyonuna dönüştürebiliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea'de Joao Pedro'ya yeni sözleşme

PSG'den Ferran Torres hamlesi

Antonio Silva, Bournemouth'a gitti

PSG'den Mika Godts için resmi temas

Douglas Luiz'den geleceği için açıklama!

Eintracht Frankfurt'ta mutlu son: Onyedika

Szczesny'den Barcelona itirafı: "Hayatımı değiştirdi"

Barcelona'dan wonderkid transferi: Jesse Bisiwu

Juventus'tan Francisco Conceiçao kararı!

Villarreal, Peter Gulacsi transferinde sona yaklaştı



























