Galatasaray'dan Bankalar Birliği planı
Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkmak istiyor. Bunun için Florya Metin Oktay Tesisleri'ni elden çıkarma planı vardı. Ancak yeni formül bulundu.

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkmak istiyor. Bunun için Florya Metin Oktay Tesisleri'ni elden çıkarma planı vardı. Ancak yeni formül bulundu. Başkan Dursun Özbek, Bankalar Birliği sisteminin kulübe olan zararlarını şöyle dile getirmişti:
'HERKES KURTULMALI'
"Bankalar Birliği'nden çıkmamız farz. A Planı'na göre Florya'da oluşacak kaynak. 2.6 milyar TL'lik borcun ödenmesi yönünde plan yürüyor. Bir senede 1.5 milyar TL'ye yakın faiz ödüyoruz. Bütün kulüpler bu ödemesi olmasa, Galatasaray'ın hiçbir şeye ihtiyacı kalmaz."
"B PLANI DEVREDE"
Özbek'in borcu kapatmak için A Planı, Florya'dan oluşacak kaynaktı. Gerek kalmadı. Sermaye artırımından gelecek gelir, Aslan'ın Bankalar Birliği'nden çıkmasına katkı sağlayacak. Artı sponsorlardan gelen 70 milyon Euro da borç için ilaç olacak. Galatasaray'ın sırf formaya alınmış sponsorluk bedeli 30 milyon Euro'yu geçti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus'tan Kenan Yıldız kararı!

Real Madrid'e Trent Alexander-Arnold şoku!

Eintracht Frankfurt, Galatasaray maçına hazır

Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"

Real Madrid maçında, Filistin bayrakları stada alınmadı!

Real Madrid, Mbappe ile kazandı!

Kenan Yıldız yetmedi: Juventus - Dortmund maçında inanılmaz son!

Real Madrid'de sakatlık şok: Arnold!

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!
