Galatasaray'dan ayrılan Patrick van Aanholt'un yeni takımı
Galatasaray ile sözleşmesi 4.5 ay önce biten 34 yaşındaki Patrick van Aanholt, Sparta Rotterdam ile resmi sözleşme imzaladı.
Galatasaray ile sözleşmesi biten Patrick van Aanholt'un yeni takımı belli oldu.
Bonservisi elinde olan 34 yaşındaki Patrick van Aanholt, Hollanda ligi takımlarından Sparta Rotterdam ile resmi sözleşme imzaladı.
Sparta Rotterdam'dan yapılan açıklamada, sözleşmede bir yıllık opsiyon olduğu duyuruldu.
Teknik heyet sorumlusu Gerard Nijkamp, Patrick van Aanholt ile ilgili yaptığı açıklamada "Patrick kendini her yerde kanıtlamış ve uluslararası futbola damgasını vurmuş bir oyuncu. Onunla sözleşme imzalayarak oyuncu grubumuza kalite ve deneyim kattığımızı düşünüyoruz. Kendisini ağırlamaktan mutluluk duyuyor ve kulübümüzde kendisine başarılar diliyoruz." denildi.
Galatasaray'ın Crystal Palace'tan bonservissiz transfer ettiği Patrick van Aanholt, 62 resmi maçta 3 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Galatasaray'ı kızdıran gelişme: Rafael Leao

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

























