Galatasaray'dan Assignon için resmi teklif
Sağ bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, Lorenz Assignon için Rennes'e resmi teklif yaptı.
Fotoğraf : Imago
TEKLİF 8 MİLYON EURO
A Spor'un haberine göre; Aaron Wan-Bissaka ile birlikte Galatasaray'ın sağ bek listesinde en üst sıralarda bulunan Fransız futbolcu Assignon için sarı-kırmızılı kulüp, Rennes'e 8 milyon euro'luk teklifte bulundu.
Haberde, Rennes'in bu teklifi şu an için kabul etmediği belirtilirken Fransız kulübünün 11 milyon euro istediği ve pazarlıkların devam ettiği kaydedildi.

NE OLMUŞTU?
Galatasaray Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu, Aaron Wan-Bissaka ve Lorenz Assignon'un listelerinde olduğunu açıklamıştı ve şu ifadeleri kullanmıştı;
"Aaron Wan-Bissaka ve Lorenz Assignon listemizde olup takip ettiğimiz isimlerden ikisi. Ancak listemizde 6-7 oyuncu var. Oyuncunun Türkiye'ye bakış açısı, oluşacak toplam maliyeti… Okan Hocamız'ın ve scout ekibimizin belirlediği bazı kriterler var. Oyuncunun taşıması gereken özellikler var. Bizim beklentilerimizi karşılayacak bir ismi transfer edeceğiz. Herkese eşit mesafedeyiz. Yakınlık transferde şartlar oluşunca bundan bahsedebiliriz. Burada listemizdeki oyuncuların şartlarını öğrenip, listemizdeki oyuncuları güncelleyip Türkiye'ye dönüp şartları yeniden değerlendirip yolumuza devam edeceğiz. İmza atacağımız aşamada değiliz"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City'de Guardiola'nın eşyaları açık artırmada

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"

Barcelona, Laporte için harekete geçiyor

Premier Lig'de transfer dengeleri değişti

Memphis Depay, Marsilya'ya pahalı geldi

Chelsea, John Stones için devrede

Arsenal'den Bruno Guimaraes hamlesi

Hull City'nin istediği transfer: Olivier Ntcham

Real Madrid ortalığı karıştıracak: Ferran Torres!




























