Galatasaray'dan Ali Koç'a suç duyurusu!
Galatasaray Kulübü; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, olaylara karışan yöneticiler ve futbolcular hakkında suç duyurusunda bulundu.
Galatasaray, Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan olayların ardından harekete geçti.
Sarı-kırmızılılar; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, olaylara karışan yöneticiler, teknik heyet, futbolcular ve görevi kötüye kullanan kamu görevlileri hakkında suç duyurusunda bulundu.
NELER YAŞANDI?
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbinin ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yöneticiler ve futbolcular Rams Park çimlerine çıkarak galibiyeti kutladı. Stadyum yönetimi, tezahüratlar üzerine boş stadyumda müzik sesini açtı.
Bazı Galatasaraylı idareciler sahaya girdi. İki taraf arasında gerginlik çıktı. Polis güçleri olaya müdahale etti. Kısa bir sürenin ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yöneticiler ve futbolcular içeriye girdi. Gerginlik de sona erdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arsenal'den Vinicius Junior'a rekor teklif!

Schalke'de Mertcan Ayhan'a yeni sözleşme

Sebastian Hoeness'tan Demirovic tepkisi!

Real Madrid'de Yan Diomande için geri sayım!

Konyaspor, Hull City'ye üç golle mağlup oldu

Lois Openda, Juventus'tan Lyon'a kiralandı

Arsenal'den müthiş hamle: Vinicius Junior

Real Madrid'den çılgın transfer: 120 milyon Euro!

Leipzig'den Real Madrid'e Diomande yanıtı!

Hull City, Hidemasa Morita'yı kadrosuna kattı

























