Galatasaray'dan 8 milyon euro'luk teklife ret!
GALATASARAY'DAN 8 MİLYON EURO'YA RET
İngiltere’den Brighton, Emin Bayram için Galatasaray'a 8 milyon Euro teklif etti. Sarı-kırmızılı yetkililerin teklifi reddettiği ortaya çıktı.
BİRÇOK KULÜBÜN LİSTESİNDE
Galatasaray'ın Westerlo'ya kiraladığı Emin Bayram, Belçika'da gösterdiği başarılı performansla tüm dikkatleri üstüne çekerken, Avrupa'dan da birçok kulübün listesine girdi.
BRIGHTON TEKLİF YAPTI
Yunanistan ve İtalya'dan kulüplerin takibindeki 21 yaşındaki stoper için İngiltere'den Brighton, Galatasaray'a 8 milyon Euro değerinde bir transfer teklifi sundu.
GALATASARAY'A DÖNECEK
Galatasaray'ın, bu teklifi reddettiği öğrenildi. Westerlo'da bu sezon 23 karşılaşmada 1 gol atan, 2 de asist yapan Emin Bayram, sezon sonu itibarıyla sarı-kırmızılı takıma geri dönecek. Futbolcunun geleceğiyle ilgili teknik direktör Okan Buruk'un vereceği karar da etkili olacak.
2026'YA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Real Betis'ten Fransa'da üç gollü zafer!

Manchester City, Erling Haaland ile Porto'yu yıktı!

Real Madrid, Inter'in hatalarını affetmedi, ilk yarı fişi çekti

Borussia Dortmund, Villarreal'e karşı ikinci yarı açıldı!

Arda Güler'e Şampiyonlar Ligi'nde büyük onur!

Acun Ilıcalı: "Las Vegas'ı ayaklarına getireceğim!"

Hansi Flick: "Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyoruz"

Lamine Yamal: "Koşmazsak kaybederiz"

THY ve Liverpool: Premier Lig tarihine geçen anlaşma!

Karim Benzema için transfer itirafı!



















