Galatasaray'dan 35 milyon euro'ya BAY BAY!
G.SARAY'DA BARIŞ ALPER GELİŞMESİ
Sezon başında Suudi Arabistan ekibi Neom'dan Barış Alper için gelen 35 milyon Euro'luk teklifi geri çeviren ve 50 milyon Euro isteyen Galatasaray, pazarlık masasına bile oturmamıştı.
TARAFTARDAN TEPKİ
Bu süreçte antrenmanlara çıkmayan milli oyuncu ise taraftardaki kredisini bitirdi. Barış Alper Yılmaz, kötü oynadığı maçlarda artık tribün protestosuyla karşılaşıyor.
35M€ DÜŞÜK İHTİMAL
Üst üste 10 maçtır gol atamayan Barış Alper, transfer sürecinden olumsuz etkilendi. Devre arasında 35 milyon Euro'luk aynı teklifin gelmesi çok düşük ihtimal olarak görülüyor.
ZAM YAPILDI
25 yaşındaki yıldız futbolcuya bir süre önce zam yapıldı. Garanti ücreti 200 milyon TL'ye çıkartılan Barış Alper'in sözleşmesine 100 milyon TL'nin üstünde bonus koyuldu.
BU SEZON NE YAPTI?
Galatasaray'da bu sezon 12 maçta süre bulan Barış Alper Yılmaz, 3 gol attı ve 4 asist yaptı. [Sabah]

Kenan Yıldız'ın son durumu belli oldu!

Wolverhampton, Erik ten Hag ile görüşecek!

Dünya tarihinin en borçlu spor kulübü: FC Barcelona!

Real Madrid'de Mastantuono'ya pubalji teşhisi

Conte'den Galatasaray sözleri!

Avrupa'nın 5 büyük liginde haftanın liderleri

Manuel Akanji'den Inter kararı!

Can Uzun'dan kötü haber!

Real Betis evinde farklı kazandı

Milan'a Roma karşısında tek gol yetti!




















