Galatasaray'dan 3 genç yıldıza yeni sözleşme!
Galatasaray iç transferde harekete geçti ve Baran Aksaka, Metehan Baltacı Ve Emin Bayram ile sözleşme yenileme kararı aldı.
Süper Lig'e müthiş bir geri dönüş yapan ve sahasında İstanbulspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray, iç transferde düğmeye bastı ve 3 futbolcu ile sözleşme uzatma kararı aldı.
3 FUTBOLCUYA SÖZLEŞME VE İYİLEŞTİRME
Aslan'da sözleşmeleri Haziran 2025'te sona erecek olan orta saha Baran Aksaka, stoperler Emin Bayram ve Metehan Baltacı'nın sözleşmesi Haziran 2026'ya kadar uzatılacak. 3 futbolcunun maaşlarına iyileştirme yapılacak.
EMİN BAYRAM'IN RAKAMLARI
Fatih Terim'in A takıma yükselttiği isimlerden... Boluspor'da kiralık oynadıktan sonra yuvaya döndü. Bu sezon A takımda 3 maçta ilk 11'de sahaya çıktı.
Geçen sezonu İskenderunspor'da kiralık oynayan Metehan Baltacı Okan Buruk'un zaman zaman şans verdiği isimler arasında. Genç teknik adamın gözüne girmeyi başaran Baltacı A takımda yer alıyor. Baran Aksaka ise Antalya kampını en verimli kullanan isimler arasındaydı. Onun da zaman zaman 11'de yer alması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"

Endrick'in Real Madrid kabusu: 4 dakika

Marcao'nun 286 gün sonra dönüşü 25 dakika sürdü!

Kenan Yıldız, Avrupa'nın devlerini peşine taktı!

Barcelona'nın 80 milyon euro'luk hedefi: Ivan Fresneda

Borussia Dortmund'dan Niko Kovac'a yeni sözleşme

Roma'nın hedefi Endrick!

Pep Guardiola, Manchester City için Etihad'a geri dönüyor





















